Asunnon myynti

Olipa kyseessä omakotitalo, keskustayksiö, sijoitusasunto tai jokin muu kohde, me autamme sinua myymään sen parhaaseen markkinahintaan. Jokainen asunto tai myyntikohde on toisistaan erilainen, siksi ammattilaisen harjaantunut kokemus ja markkinoiden tuntemus auttavat asiakasta saamaan kohteen kaupaksi.

Mitä tulee ottaa huomioon?

Heti kun olet päättänyt laittaa asunnon myyntiin, kannattaa kääntyä kiinteistönvälittäjän puoleen. Näin saadaan arviokäynti ja myyntisuunnitelma tehtyä ja asunnon myynti voi alkaa. Arviokäynti on veloitukseton, eikä se velvoita vielä mihinkään.

Välittäjä selvittää käynnin yhteydessä myyjälle myös kaikki tärkeät seikat, jotka ostajalle tulee kertoa asunnon myynnin yhteydessä. Asunnonmyyjällä on tärkeä ja laaja tiedonantovelvollisuus myytävän asunnon oleellisista seikoista.

Muista myös varata ajoissa aika omalle rahoitusneuvojalle pankkiin, mikäli tarvitset mahdollista lisärahoitusta uutta asuntoa varten.

Ammattilainen hoitaa yksityiskohdat puolestasi

Ammattitaitoinen välittäjä huolehtii vakuusjärjestelyt ja muut sopimusasiat kuntoon. Niillä turvataan asuntokauppojen onnistuminen. Kiinteistönvälittäjä huolehtii puolestasi myös suurimman osan muista asuntosi myyntiin liittyvistä asioista. Asiakirjojen hankinnat ja niiden asianmukaisuuksien tarkistamiset kuuluvat siis hyvän kiinteistönvälitystavan noudattamiseen.

Me myymme ja markkinoimme asuntosi esittelyt asunnostasi kiinnostuneille ostajaehdokkaille. Olemme luotettava ja asiantunteva linkki sinun ja ostajien välillä. Olemme käytettävissä myös asuntokauppojen jälkeen, mikäli mieltäsi askarruttaa jokin.