Kiinteistövälitys Lahti

Lahden Asuntokauppa Alfa LKV – kiinteistövälittäjäsi ostoon ja myyntiin 

Soita kiinteistönvälittäjälle

Valikoimastamme löytyy monipuolisesti asuntoja ja omakotitaloja kaikkiin elämäntilanteisiin. Välitämme kauniita omakotitaloja sekä käteviä keskustayksiöitä Lahden alueella juuri sinun tarpeisiisi. Jokainen asuntokauppa on meille erityinen luottamustehtävä. Ammattimaisena kiinteistönvälittäjänä hoidamme kaikki välitystoimet vahvalla ammattiylpeydellä työtämme kohtaan. Tyytyväinen asiakas, joka on valmis suosittelemaan palvelujamme eteenpäin, on suurin kiitos, jonka voimme saada. Tällä sivulla pääset tutustumaan asuntovalikoimaamme, kiinteistövälittäjän palveluihin sekä varsinaiseen asunnon ostoprosessiin hieman tarkemmin. Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu kohteisiimme

Pääset helposti tutustumaan myytäviin ja vuokrattaviin kohteisiimme verkossa. Näet kaikki myytävät ja vuokrattavat kohteemme alla olevista Oikotien linkeistä.

» Katso myyntikohteemme Oikotiellä
» Katso vuokrakohteemme Oikotiellä

Voit myös soittaa meille ja tehdä tiedustelun kohteistamme. Ota yhteyttä, ja järjestetään esittelykäynti! Voit myös tutustua palveluhinnastoomme.

Mitä ostajan on hyvä tietää

Asuntoa ostettaessa on ostajan tärkeää valmistautua hyvin. Ennen kuin aloitat asunnon etsimisen, kannattaa hankkia pankista myönteinen pankkilainapäätös. Tämän jälkeen voit huoletta lähteä etsimään uutta kotia. Lainalupaus ei sido sinua vielä mihinkään, mutta takaa hyvät asetelmat mieluisan asunnon osuessa kohdalle. Laina-asioidesi ollessa kunnossa pystyt tekemään tarjouksen nopealla aikataululla.

Ostotarjous on aina sitova, joten tarjouksen tekeminen ilman lainalupausta ei ole riskitöntä. Jos joudut perumaan ostotarjouksen, jonka myyjä on jo hyväksynyt, sinun tulee korvata myyjälle sopimussakko tai käsiraha (enimmillään 4 % kauppahinnasta). 

Ostotarjousta tehdessäsi sinun on oltava varma, että haluat tehdä ostotarjouksen asunnosta. Kiinteistönvälittäjänä osaamme auttaa sinua ja ohjata sinut läpi monimutkaisten kaupanteon vaiheiden sekä neuvoa sinua tekemään oikean hintaisen tarjouksen. Osaamme myös kertoa sinulle yksityiskohtaisesti välittämistämme asuntokohteista ja aikaisemmista omistajista. Avullamme löydät varmasti unelmiesi kodin nopeammin kuin uskoitkaan.